Lidt om mit forfatterliv

Min litterære side er blevet forsømt de sidste mange år. Det skal der rådes bod på de næste par år, med endnu nogle bøger, dels min biografi En livslang rejse samt 2-3 bøger om et gastronomi tema: Rejsedigteren Hans Christian Andersen, Forfatteren Morten Korch og Filosoffen Søren Kierkegaard.
Jeg debuterede med den underholdende, skøre og sjove bog En børsmillionærs storhed og fald, derefter fulgte 3 mindre publikationer Den gamle Kro anno 1683, Odense bye’s vægtere gennem 227 år og Odense Danhostel ”Kragsbjerggaard samt et udtal af mindre ting.
Det meste af livet har jeg været på farten, i mine barne- og ungdomsår havde jeg overhovedet slet ikke nogen fast station.
For at overleve denne turbulente tid gjaldt det derfor om at bruge min fantasi, for skolegang blev der ikke meget af, kun 2 !/3 år.
Min mor var konstant på farten, den ene dag boede vi i Kandestederne ved Skagen, den næste i Allinge-Sandvig på Bornholm.
Men jeg elskede at skrive, men var helt umulig til at stave, for der havde ikke været en lærer til at forklare mig, hvordan man satte to ord sammen.
Fantasien gav mig gå-på-mod, det var med at opsøge folk, der havde bøger i reolen, som jeg flittigt sad og stavede mig igennem. Det var præster, advokater, arkitekter og mange andre, der fik mit besøg. Senere blev det kunstnere, som lærte mig kunsten at skrive, godt støttet af Mønsteds skrivekursus, som de fremskaffede, da jeg ikke var gammel nok, og ikke havde midler til at sende bud efter kurserne i Familie Journalen.